Získajte 8000 € na výstavbu domu! Štátny príspevok na rodinné domy s takmer nulovou spotrebou energie A0. Vyberte si z ponuky až 231 domov. viac info.

Novinky

Získajte jesennú zľavu 100 € pri kúpe projektu rodinného domu EUROLINE

Získajte jesennú zľavu 100 € pri kúpe projektu rodinného domu EUROLINE

07.09.2021

Obrázok

Splňte si sen o novom dome a ešte na tom ušetrite. Ak si vyberiete z našej ponuky obľúbených projektov do konca septembra, dostanete zľavu 100 €.

Široký výber z viac ako 15O projektov

Chápeme, že predstavy o ideálnom bývaní sa môžu výrazne líšiť. Spája ich však jedno. Každý túži po tom, aby svojej rodine poskytol to najlepšie. Zdravé, bezpečné a pohodlné bývanie je cieľom, ktorý sa dá dosiahnuť viacerými spôsobmi. Nezáleží na tom, či sa rozhodnete pre bungalov, poschodový dom alebo vilu. Podstatná je kvalita, ktorú vám firma EUROLINE garantuje.

Nájdite si projekt na mieru

Stačil by vám jednoduchý bungalov s dvoma izbami? Alebo, naopak, hľadáte niečo väčšie a preferujete projekty, kde sa počet izieb pohybuje medzi piatimi až ôsmimi? V našej ponuke si môžete vybrať od základných projektov s minimálnou zastavanou plochou vhodných na úzke pozemky až po luxusné vily s veľkorysými priestormi pre obzvlášť náročných klientov.

Vaše predstavy o samostatnom bývaní teda nemusíte nijako obmedzovať, stačí si len prezrieť bohatý sortiment detailne vypracovaných akciových projektov a rozhodnúť sa, ktorý najlepšie vyhovuje vašim požiadavkám. Okrem toho si môžete byť istí, že nech si vyberiete ktorýkoľvek, získate moderné a komfortné bývanie s vynikajúcou energetickou náročnosťou.

Čo všetko projekt obsahuje

Súčasťou našich projektov sú všetky podrobnosti, ktoré vás prirodzene zaujímajú. Nájdete v nich výkresy pôdorysov, rezov a pohľadov, ako aj presné výkazy výrobkov na objednávanie. Vašu zvedavosť uspokoja dokonca aj podrobné výkresy zábradlí, komínov a iných detailov. Katalógové projekty obsahujú tiež projekty profesií, ako sú statika, vykurovanie, zdravotechnika, elektroinštalácie, či požiarna ochrana.

Nesmieme zabudnúť ani na projektové hodnotenie energetickej hospodárnosti budovy, či výkaz výmer a položkový rozpočet. Určite vás poteší, že tieto doklady u nás získate zadarmo, rovnako ako autorský súhlas na zmeny či digitálnu podporu pri výstavbe. Navyše platí, že ak sa pri výstavbe rodinného domu budete do bodky držať vybraného projektu, dostanete od nás zadarmo energetický certifikát

Vyberáme pre vás

Prečo projekt
od nás?

1
Jednotka
na trhu
29
Rokov na trhu
29
Ocenených projektov
1220
Ponúkaných domov
35000
Realizovaných projektov