Získajte 8000 € na výstavbu domu! Štátny príspevok na rodinné domy s takmer nulovou spotrebou energie A0. Vyberte si z ponuky až 231 domov. viac info.

Novinky

Zažite virtuálne prehliadky domov s Euroline

Zažite virtuálne prehliadky domov s Euroline

17.05.2019

Obrázok

Digitálna doba, ktorú žijeme je charakteristická obrovskými databázami údajov, pohodlnou komunikáciou s ľuďmi nachádzajúcimi sa hoci aj na opačnej strane zemegule a modernými technológiami. Jednou z nich je virtuálna realita.

Virtuálna realita patrí k tým technológiám, ktoré dokážu meniť naše životy i spôsoby uvažovania. Nenechajte sa však pomýliť. Virtuálna realita ponúka nielen nový rozmer sledovania filmov alebo hrania počítačových hier. Uplatnenie našla v robotike, pri výučbe medicíny, v mnohých odvetviach priemyslu a bokom samozrejme neostal ani segment stavebníctva. 

Mnoho z vás možno doteraz poznalo virtuálne prehliadky skôr z Google Maps, kde ste panáčika presunuli na ulicu alebo do budovy, ktorú ste chceli preskúmať. Teraz sa môžete pomocou virtuálnej prehliadky „poprechádzať“ aj po rodinných domoch Euroline.

(Virtuálna prehliadka domov Euroline v relácii Nové bývanie - od 40 minúty.)

Prečo práve virtuálna prehliadka?  

Virtuálna prehliadka bytov a rodinných domov je trendom, ktorý bude naďalej získavať na atraktivite. Dôvody sú jasné. Namiesto študovania pôdorysu, fotografií a zdĺhavého čítania riadkov popisujúcich priestory nehnuteľnosti si prostredníctvom počítača, tabletu alebo mobilu kedykoľvek prezriete interiér i exteriér domu. To všetko bez toho, aby ste z domu alebo bytu vôbec vytiahli päty.  

Virtuálna prehliadka vám umožní jedinečný pohľad na všetky, aj tie najdrobnejšie detaily interiéru. Miestnosti vyzerajú úplne realisticky, takže si viete živo predstaviť, ako by sa vám v danej nehnuteľnosti s vašou rodinkou bývaloS virtuálnou realitou sú však spojené aj 360° 3D videá, ktoré vás po panoramatickom nasnímaní interiéru vtiahnu do deja a ponúkajú podobný zážitok, ako by ste sa skutočne nachádzali na obhliadke domu. 

Ak sa chcete sami presvedčiť o našich slovách, prezrite si 360° video, ktoré vám z ponuky Euroline predstaví moderný Bungalov 1477 s dvojgarážou, vhodný aj do mestského prostredia. 

Vyberáme pre vás

Prečo projekt
od nás?

1
Jednotka
na trhu
29
Rokov na trhu
29
Ocenených projektov
1220
Ponúkaných domov
35000
Realizovaných projektov