Získajte 8000 € na výstavbu domu! Štátny príspevok na rodinné domy s takmer nulovou spotrebou energie A0. Vyberte si z ponuky až 231 domov. viac info.

Novinky

Využite jarnú zľavu až 150 € na obľúbené projekty Euroline

Využite jarnú zľavu až 150 € na obľúbené projekty Euroline

03.03.2023

Obrázok

Ak si v priebehu marca 2023 objednáte niektorý z vybraných projektov rodinného domu Euroline, získate od nás zľavu až 150 € z ceny projektu.

Výhodná akcia, ktorá stojí za pozornosť

V prípade, že si chcete splniť sen o bývaní vo vlastnom dome a hľadáte vhodný projekt, máme pre vás výborný tip. Prezrite si pestrý výber zlacnených projektov rodinných domov z ponuky Euroline, vyberte si ten najvhodnejší a ešte pritom ušetrite. Nájdete medzi nimi projekty na praktické bungalovy, priestranné vily, domy menšej veľkostnej kategórie, dvojpodlažné domy pre väčšie rodiny, ale tiež projekty na domy vhodné do radovej zástavby či ideálne na malú alebo úzku parcelu

Ak si z nich vyberiete taký, ktorý vyhovie vašim požiadavkám, z ceny zvoleného projektu sa vám následne odpočíta suma 150 €. Dajte si však pozor, aby ste túto jarnú akciu nepremeškali. Časovo obmedzená zľava na obľúbené projekty rodinných domov má totiž obmedzenú platnosť a to od 1.3. do 31.3.2023.

Projekt rodinného domu od Euroline sa oplatí

Rozhodnúť sa pre konkrétny projekt domu, samozrejme, nie je maličkosť. Preto ponúkame možnosť zadarmo konzultovať výber rodinného domu s našimi architektmi a to prakticky kedykoľvek počas pracovnej doby (bez predchádzajúceho ohlásenia) a po neobmedzený čas. Dokonca si môžete si ešte pred zakúpením projektu objednať projektovú štúdiu za 20,-€. Priamo v sídle firmy ju získate na počkanie, v prípade objednania poštou bude vyexpedovaná do 48 hodín. 

Okrem toho k už zakúpenej projektovej dokumentácii dodávame svojim klientom aj rekapituláciu rozpočtu a výkaz výmer, ktorý slúži na vypracovanie ponuky na výstavbu rodinného domu. Naši zákazníci zároveň dostanú svoje zákaznícke číslo, cez ktoré sa môžu prihlásiť do zákazníckej podpory na našej stránke a stiahnuť si informácie vo formáte PDF o všetkých potrebných materiáloch a výrobkoch za účelom výberových konaní, legislatívnu podporu a množstvo užitočných tlačív na vybavovanie stavebného povolenia a pod.

Využite kvalitné služby od overenej spoločnosti 

Naša spoločnosť Euroline Slovakia je už 23 rokov najväčší dodávateľ projektov rodinných domov na Slovensku a tiež jeden z popredných v Českej republike. Na svoje konto si  môžeme pripísať viac ako 32 000 spokojných zákazníkov, ktorí buď bývajú alebo ešte len stavajú rodinný dom z našej produkcie.

V Euroline používame vlastnú najmodernejšiu digitálnu veľkorozmerovú tlač výkresov, vďaka čomu zaručujeme prvotriednu kvalitu a expresnú dodávku typovej projektovej dokumentácie. K rýchlej kompletizácii a odovzdaniu projektu prispieva aj vlastná plánografia a expedícia. Vďaka tomu sme schopní zaistiť dodanie typovej projektovej dokumentácie prakticky na počkanie.

Vyberáme pre vás

Prečo projekt
od nás?

1
Jednotka
na trhu
29
Rokov na trhu
29
Ocenených projektov
1220
Ponúkaných domov
35000
Realizovaných projektov