Získajte 8000 € na výstavbu domu! Štátny príspevok na rodinné domy s takmer nulovou spotrebou energie A0. Vyberte si z ponuky až 231 domov. viac info.

Novinky

Výstavba v spolupráci s EUROLINE – 3. diel – Dom na kľúč

Výstavba v spolupráci s EUROLINE – 3. diel – Dom na kľúč

20.12.2023

Obrázok

Zverte výstavbu svojho rodinného domu do rúk skutočným odborníkom. Ušetríte tak nielen svoj čas a nervy, ale tiež peniaze. A v konečnom výsledku získate hotový domov podľa svojich predstáv.

Svojpomocná výstavba sa stáva čoraz viac minulosťou 

V minulosti bolo častým zvykom stavať dom svojpomocne, Vždy sa totiž rátalo s pomocou brata, švagra či ďalšej rodiny. Jeden sa vyznal v murárčine, druhý vedel zohnať materiál... Následne sa očakávalo, že na oplátku príde priložiť ruku k dielu aj ten, komu sa pomáhalo, keď bude stavať niektorý z jeho pomocníkov. 

V súčasnosti má však každý svojich starostí dosť a jednoducho mu nezostáva čas ani energia na podobnú výpomoc. Nezanedbateľný je tiež fakt, že v zručnostiach, ktoré sú na stavbe nevyhnutné, sa vyzná čoraz menej ľudí. A zveriť niektoré práce do rúk laikom môže predstavovať priveľké riziko.

Tip: Túžite po dome s dostatkom denného svetla? Pozrite si náš projekt Vila 2359

Stavba vo vlastnej réžii sa môže natiahnuť i predražiť 

Pri svojpomocnej výstavbe z dostupnejších materiálov sa neráta s cenou voľného času a nezriedka sa nekalkulujú ani neskoršie vzniknuté náklady súvisiace s neodbornou montážou a s nevhodne zvoleným stavebným materiálom. Rovnako môže vzniknúť problém pri zháňaní, prípadne nedostupnosti stavebného materiálu, čo spôsobuje časté meškanie s celým procesom výstavby. 

Na rozdiel od holodomu je pri dome na kľúč upravený nielen exteriér domu, ale aj interiér. Sú v ňom hotové podlahy a schodiská (nášľapné vrstvy), obklady a dlažby, interiérové dvere, vybavenie kotolne (kotol, čerpadlá, bojlery, termostaty) i vonkajšie spevnené plochy. Samozrejme, jednotlivé zahrnuté položky sa môžu v závislosti od danej firmy mierne líšiť.

Prečo sa rozhodnúť pre dom na kľúč

  • Rýchlosť výstavby a pevné zaobstarávacie náklady.
  • Nemusíte hľadať remeselníkov a starať sa o termíny i koordináciu ich práce. 
  • Máte istotu, že stavba bude dokončená v súlade so zmluvou.
  • V dome na kľúč môžete začať bývať okamžite
  • Množstvo detailov si stále môžete doladiť podľa svojho vkusu.
  • Využijete skúsenosti a znalosti odborníkov (vyhnete sa pokusom a omylom, prípadne nespoľahlivým pracovníkom).

Euroline vám postaví dom na kľúč podľa vašich predstáv

Nie je pravdou, že domy na kľúč sú zhotovené podľa projektov, ktoré sú pevne dané a nedajú sa upravovať. Naopak, naše domy na kľúč je možné prispôsobiť podľa vašich predstáv a rozpočtu. Navyše sa môžete spoľahnúť na to, že spoločnosť Euroline sa nezameriava na zníženie ceny domu bez ohľadu na výslednú kvalitu, ale garantuje poctivo naprojektované domy na kľúč. Ak si nebudete vedieť dať s niečím rady, sme tu pre vás a radi vás budeme sprevádzať od prvej myšlienky na dom až po jeho odomknutie.

Čo vám môžeme ponúknuť:

Ak ešte stále váhate, ako sa rozhodnúť, možno vám pomôže krátky prehľad služieb, ktoré v Euroline svojim klientom ponúkame:

  • zdarma na výber z 1200 projektov s možnosťou úpravy každého projektu na mieru, resp. možnosť individuálneho projektu podľa vašich predstáv
  • všetky domy Euroline sú v štandarde ako domy s veľmi nízkymi energetickými nárokmi, v prípade záujmu aj v prevedení pasívneho domu
  • naši projektanti vám pri výbere, návrhu domu alebo technológie ochotne poradia a pomôžu
  • stavebné povolenie vybavíme za vás (všetky potrebné doklady a podklady na zahájenie stavebného konania až po vydanie stavebného povolenia)
  • poradíme vám, kde získate najviac finančných prostriedkov a najlepšie podmienky hypotekárneho úveru
  • u nás je zaručená výstavba s nadštandardne riešenými technickými detailmi so zameraním na kvalitu a trvácnosť - nízkoenergetické domy so zníženými prevádzkovými nákladmi, s použitím najkvalitnejších, moderných materiálov od renomovaných výrobcov
  • súčinnosť pri kolaudácii - zabezpečíme všetky potrebné doklady a podklady súvisiace s našou výstavbou domu na kľúč až po vydanie rozhodnutia o užívaní stavby

Tip: Výstavba v spolupráci s EUROLINE – 2. diel – Holodom

Vyberáme pre vás

Prečo projekt
od nás?

1
Jednotka
na trhu
29
Rokov na trhu
29
Ocenených projektov
1220
Ponúkaných domov
35000
Realizovaných projektov