Získajte 8000 € na výstavbu domu! Štátny príspevok na rodinné domy s takmer nulovou spotrebou energie A0. Vyberte si z ponuky až 231 domov. viac info.

Novinky

Vydali sme nový katalóg Rodinné domy EUROLINE 2019

Vydali sme nový katalóg Rodinné domy EUROLINE 2019

17.12.2018

Obrázok

Tak ako každý rok, tak aj tentoraz sme sa rozhodli prispieť svojim dielom k bohatšej ponuke projektov rodinných domov. Usilovne sme celý rok pracovali, aby sme mohli vydať nový katalóg Rodinné domy EUROLINE 2019.

Pokiaľ ste fanúšikom na našej Facebook stránke, tak ste určite zachytili, že sme si pre vás pripravili moderné projekty domov. Katalóg Rodinných domov EUROLINE 2019 vám predstaví viacero zaujímavých projektových riešení ako jednopodlažných, tak aj poschodových domov. Tehlové rodinné domy EUROLINE 2019 Aktiv, Praktik, či Optimal sa opierajú o klasickú architektúru, no snúbi sa v nich aj tradícia s modernými prvkami. V novom katalógu dostali priestor tiež priestranné vily, ktoré svojim vzhľadom a dispozičným riešením nenechajú nikoho chladným. S novými projektmi rodinných domov budú spokojní aj tí najnáročnejší zákazníci.

Nový katalóg prirodzene obsahuje všetky dôležité informácie, ktoré vás môžu pri vašom budúcom rodinnom dome zaujímať. Ako vždy ponúkne prehľadné a detailné pôdorysy rodinných domov, no a samozrejme v ňom nájdete údaje o výmere a plochách jednotlivých miestností. S prehľadom si tak vyberiete murovaný rodinný dom, ktorý bude pre vás bezpečným prístavom a oázou pokoja.

Nový katalóg je dostupný od 15. decembra 2018. Prezrieť si ho budete môcť online zadarmo vo formáte PDF alebo v mobilnej aplikácii. Tlačený katalóg si samozrejme môžete objednať online priamo u nás

Vyberáme pre vás

Prečo projekt
od nás?

1
Jednotka
na trhu
29
Rokov na trhu
29
Ocenených projektov
1220
Ponúkaných domov
35000
Realizovaných projektov