Získajte 8000 € na výstavbu domu! Štátny príspevok na rodinné domy s takmer nulovou spotrebou energie A0. Vyberte si z ponuky až 231 domov. viac info.

Novinky

Vianočné prianie

Vianočné prianie

23.12.2020

Obrázok

Prajeme vám radostné Vianoce a veľa osobných aj pracovných úspechov v novom roku!

Ani sme sa nenazdali a už čoskoro je tu koniec roka 2020. Ešte predtým však privítame Vianoce, ktoré sú známe ako najkrajšie sviatky v roku, plné pokoja a radosti. Podobne, ako mnohí iní, aj my v tomto čase rekapitulujeme, čo nám končiaci sa rok priniesol. Pri tejto príležitosti by sme sa teda chceli úprimne poďakovať všetkým zákazníkom a partnerom, ktorí nám v predchádzajúcich mesiacoch prejavili svoju dôveru. Veľmi si vážime vašu podporu najmä v tomto neľahkom období a veríme, že len vďaka vám sme zdolali všetky ťažkosti a prekážky, ktoré sa počas neho vyskytli.

Želáme vám, aby ste vo svojich domovoch prežili príjemné a veselé sviatočné chvíle v kruhu svojich najbližších.  Pevne pritom dúfame, že ste boli s našimi službami spokojní a že nám aj naďalej zachováte svoju priazeň. Môžete sa totiž spoľahnúť, že náš tím špecialistov v EUROLINE bude vždy starostlivo sledovať moderné trendy v bývaní, zvyšovať svoju odbornosť a zároveň flexibilne reagovať aj na meniace sa požiadavky na trhu. 

Prajeme vám aj všetkým vašim blízkym príjemné prežitie vianočných sviatkov a v novom roku 2021 pevné zdravie, veľa šťastia a spokojnosti. 

Tím EUROLINE

Vyberáme pre vás

Prečo projekt
od nás?

1
Jednotka
na trhu
29
Rokov na trhu
29
Ocenených projektov
1220
Ponúkaných domov
35000
Realizovaných projektov