Získajte 8000 € na výstavbu domu! Štátny príspevok na rodinné domy s takmer nulovou spotrebou energie A0. Vyberte si z ponuky až 231 domov. viac info.

Euroline v médiách

Úspešný comeback

Úspešný comeback

03.05.2016

Obrázok

Po trochu problematickej epizóde z obdobia socializmu domy s plochou strechou zaznamenávajú úspešný návrat na scénu – tentoraz s novými, takmer bezúdržbovými materiálmi, zaručujúcimi dlhú životnosť.

Po trochu problematickej epizóde z obdobia socializmu domy s plochou strechou zaznamenávajú úspešný návrat na scénu – tentoraz s novými, takmer bezúdržbovými materiálmi, zaručujúcimi dlhú životnosť. Životnosť týchto domov – či už materiálová alebo morálna – je v porovnaní s bežnými súčasnými podkrovnými domami oveľa vyššia. A to ešte nespomíname praktickú stránku veci – dvom plnohodnotným podlažiam s plnou výškou sa nevyrovná žiaden podkrovný dom. Vila s plochou strechou nie je u nás nový fenomén a máme na čo nadviazať – krásne funkcionalistické vily z medzivojnového obdobia si doteraz strážime ako národné poklady, aj keď mnohé z nich, žiaľ, schátrali.

Celý článok - Rodinný dom 5-6/2016

Vyberáme pre vás

Prečo projekt
od nás?

1
Jednotka
na trhu
29
Rokov na trhu
29
Ocenených projektov
1220
Ponúkaných domov
35000
Realizovaných projektov