Získajte 8000 € na výstavbu domu! Štátny príspevok na rodinné domy s takmer nulovou spotrebou energie A0. Vyberte si z ponuky až 231 domov. viac info.

Euroline v médiách

Tehlový dom EUROLINE znovu dokázal svoje kvality

Tehlový dom EUROLINE znovu dokázal svoje kvality

15.04.2019

Obrázok

Vydavateľstvo Business Media One a časopis Rodinný dom tak, ako je už tradíciou udeľujú v rámci ankety „Dom roka“ cenu čitateľov.

Sme hrdí, že v kategórii stavby podľa typového projektu sa na základe hlasovania čitateľov na 1. mieste ankety „Dom roka 2018“ umiestnil náš Bungalov 1873.

Rodinné domy EUROLINE sa pravidelne umiestňujú na prvých priečkach v odborných i čitateľských súťažiach doma i v susednej Českej republike. Napriek tomu, že ide už v poradí o 23-ie ocenenie nášho projektu, cena čitateľov nás príjemne prekvapila, vysoko si ju vážime a zároveň sme za ňu veľmi vďační. Ocenenie nás teší o to viac, keďže časopis Rodinný dom z portfólia vydavateľstva Business Media One prináša majiteľom rodinných domov a chalúp okrem množstva praktických rád aj mnoho zaujímavých projektových riešení. 

Tak ako sme to už v úvode spomenuli, sme pyšní, že náš projekt typového domu Bungalov 1873 dokázal čitateľov opäť zaujať, a že nám v ankete dali svoj hlas. Toto ocenenie samozrejme patrí za tvrdú a poctivú prácu celému kolektívu EUROLINE. Berieme ho ako záväzok, ale aj ako povzbudenie do ďalšej práce. Máme síce to šťastie, že naša práca je pre nás zároveň koníčkom, ktorý nás napĺňa a dáva nám zmysel, no ocenenie dobre odvedenej práce dokáže vždy potešiť a motivovať. Na záver chceme čitateľom časopisu, ale aj našim klientom poďakovať za priazeň, ktorú nám preukazujú a zároveň ich ubezpečiť, že urobíme všetko čo je v našich silách, aby projekty rodinných domov EUROLINE naďalej patrili medzi najobľúbenejšie a najvyhľadávanejšie na trhu.

Tip: Prezrite si jednoduchý a praktický, víťazný Bungalov 1873.

Vyberáme pre vás

Prečo projekt
od nás?

1
Jednotka
na trhu
29
Rokov na trhu
29
Ocenených projektov
1220
Ponúkaných domov
35000
Realizovaných projektov