Získajte 8000 € na výstavbu domu! Štátny príspevok na rodinné domy s takmer nulovou spotrebou energie A0. Vyberte si z ponuky až 231 domov. viac info.

Euroline v médiách

Tehlový dom EUROLINE v relácii Nové bývanie

Tehlový dom EUROLINE v relácii Nové bývanie

08.05.2019

Obrázok

Nové bývanie patrí medzi úspešné relácie, ktoré sa na obrazovkách televízie JOJ objavujú v pravidelných intervaloch už od roku 2007. Inak tomu nebolo ani uplynulú nedeľu, tentoraz však v ponuke nehnuteľností nechýbal ani Tehlový dom Euroline.

Tí z vás, ktorí Nové bývanie sledujete viac-menej pravidelne viete, že Vlado Voštinár záujemcom ponúkne tri nehnuteľnosti a na záver ako bonus pridá ďalšiu možnosť atraktívneho bývania, ktorá im má zamotať hlavu. Nuž a toto sa mu podarilo dokonale, pretože spomenutý bonus v podobe tehlového domu Euroline bodoval u aktérov relácie naplno. Presnejšie povedané u záujemkyne o nové bývanie, nakoľko rodinný dom hľadala pre svoju rodinu pani Natália, ktorej s výberom nehnuteľnosti pomáhala sestra. 

Tehlový dom Euroline bol pre Natáliu príjemným prekvapením

Požiadavkou pani Natálie bol rodinný dom postavený niekde na Záhorí, ktorý by mal výmeru minimálne 100 m2 a disponoval by minimálne 4 miestnosťami, vrátane detskej izby. Záujemkyňa o nové bývanie sa spolu so sestrou venuje renovácii staršieho nábytku a preto by ocenila garáž alebo dielňu. No a ako to celé napokon dopadlo? 

Po prehliadke troch vytipovaných rodinných domov prišiel rad na bonusovú ponuku, ktorú odprezentoval zástupca spoločnosti Wienerberger Michal Dobrovodský. Obom aktérkam vysvetlil výhody tehlového domu a predstavil im katalóg domov Euroline. Aby však neostalo iba pri slovách, pani Natália si mohla pomocou virtuálnej reality s 3D okuliarmi pozrieť, ako môže vyzerať tehlový rodinný dom Euroline ušitý na mieru, ktorý je už kompletne zariadený a pripravený na bývanie. Reakcie a obrovské nadšenie Natálie stálo za to vidieť a niet najmenších pochýb, že tehlové domy Euroline získali minimálne ďalšieho fanúšika.  


Nezabudnite, že nemusí ostať iba pri virtuálnej realite

Zástupca spoločnosti Wienerberger Michal Dobrovodský v relácii Nové bývanie vystihol výhody tehál celkom presne, takže si môžeme jeho slová znovu pripomenúť. „Keramické stavebné materiály od firmy Wienerberger majú dlhú životnosť, je to 100 % prírodný materiál, čiže ponúka zdravé bývanie. Má vynikajúce akumulačné schopnosti, dom tak v zime udržiava teplo, príjemnú mikroklímu a v lete sa neprehrieva“.

Dôvodov prečo sa rozhodnúť práve pre tehlový rodinný dom je samozrejme viacero. Ak vás táto téma zaujíma dávame vám do pozornosti náš starší príspevok na blogu 7 dôvodov, prečo je tehlový dom Euroline určite správnym krokom. Na záver už iba dodáme, že v spolupráci so spomínanou spoločnosťou Wienerberger vám prinášame zaujímavé riešenie výstavby rodinného domu z tehál, ktoré vás odbremení od viacerých starostí. Vďaka projektu Tehlový  dom Euroline tak nemusí ostať iba pri virtuálnej realite a váš vysnívaný rodinný dom môže mať onedlho reálnu podobu. Viac informácii nájdete priamo na stránke projektu.

Vyberáme pre vás

Prečo projekt
od nás?

1
Jednotka
na trhu
29
Rokov na trhu
29
Ocenených projektov
1220
Ponúkaných domov
35000
Realizovaných projektov