Získajte 8000 € na výstavbu domu! Štátny príspevok na rodinné domy s takmer nulovou spotrebou energie A0. Vyberte si z ponuky až 231 domov. viac info.

Novinky

Rodinné domy EUROLINE už aj s inteligentným systémom LOXONE

Rodinné domy EUROLINE už aj s inteligentným systémom LOXONE

09.10.2019

Obrázok

Optimálna teplota v každej miestnosti, osvetlenie a hudba prispôsobené aktuálnym pocitom alebo náladám, nepretržitá kontrola dverí i okien, nastavenie tieniacej techniky podľa počasia a tak ďalej. Toto sú iba niektoré výhody inteligentného domu.

Nároky na inteligentný dom sú jasné

Ideálny inteligentný dom by mal vedieť sám a rýchlo reagovať na všetky naše požiadavky, bez ohľadu na to či je ráno alebo večer, poprípade aké je práve ročné obdobie. Pod taktovkou inteligentného domu musia navyše všetky komponenty systému fungovať bezchybne a v dokonalej súhre. Žiadny „falošný tón“ v prípade inteligentného domu neprichádza do úvahy. Rovnako, ako pri projektovaní rodinných domov

Aj to jej jeden z dôvodov, prečo sme sa rozhodli konať a prostredníctvom spolupráce s ERV Janík - Domy inteligentné dať našim klientom možnosť nainštalovania šikovných systémov LOXONE, ktoré patria k európskej špičke. Vďaka spomínanému partnerstvu si tak budú môcť naši klienti 24 hodín denne a 365 dní v roku užívať komfort inteligentného bývania, o ktorom sa pochvalne vyjadruje už viac ako 100 000 majiteľov inteligentných domov LOXONE po celej Európe. Ako sa teda zdá, SMARTHOME LOXONE je skutočný domov, ktorý dohliada na maximálne pohodlie a bezpečnosť všetkých členov domácnosti.

Inteligentný dom LOXONE vyhovie každému

Inteligentná domácnosť je v súčasnosti často skloňovaným pojmom a k dispozícii je množstvo šikovných „vychytávok“. Nie všetky ale znesú prísne kritéria a mnoho z ich by sme mohli zaradiť skôr do kategórie hračiek. Toto však nie je náš prípad. Pri systémoch LOXONE si môžete byť úplne istí, že SMARTHOME sa na nič nehrá a predstavuje profesionálne riešenie inteligentnej domácnosti. Rodinný dom vybavený týmto systémom disponuje inteligenciou, ktorá vyhovie náročným klientom, ale sklamaní nezostanú ani skromnejší majitelia rodinných domov. 

Inteligentný dom LOXONE – myslí a koná za vás

Takto ho charakterizuje nielen spoločnosť Loxone, ale aj náš partner. Pri pohľade na všetky funkcie a možnosti inteligentného domu LOXONE sa nám toto tvrdenie nezdá vôbec pritiahnuté za vlasy a prakticky bez výhrad sa s ním stotožňujeme. Kúrenie, zdravotechniku, kuchynské elektrospotrebiče, vonkajšie, či vnútorné osvetlenie, tieniacu techniku alebo v úvode spomínané prehrávanie hudby je tak možné mať naozaj kedykoľvek a odkiaľkoľvek pod palcom. Čo je však z hľadiska komfortu dôležité, inteligentný dom LOXONE je ovládaný jedným systémom. 

Projekt a realizáciu kabeláže už riešiť nemusíte

Bez elektrických rozvodov by sa v dome nedalo svietiť a nemohli by sme používať elektrospotrebiče. Nuž a bez kvalitného naprojektovania a precíznej realizácie kabeláže by nebolo možné ani ovládanie smart technológií. Ak teda uvažujete o inteligentnom dome LOXONE, celkom určite uvítate spoluprácu s našim partnerom, ktorý sa postará o všetko potrebné. Domy inteligentné vám vypracujú príslušnú dokumentáciu a zrealizujú montáž káblových vedení potrebných na ovládanie systému. Veríme, že majiteľov rodinných domov EUROLINE poteší aj zľava, ktorú im poskytne náš nový zmluvný partner.

Vyberáme pre vás

Prečo projekt
od nás?

1
Jednotka
na trhu
29
Rokov na trhu
29
Ocenených projektov
1220
Ponúkaných domov
35000
Realizovaných projektov