Získajte 8000 € na výstavbu domu! Štátny príspevok na rodinné domy s takmer nulovou spotrebou energie A0. Vyberte si z ponuky až 231 domov. viac info.

Novinky

Rezidenčný projekt bytovka Severná v réžii EUROLINE

Rezidenčný projekt bytovka Severná v réžii EUROLINE

03.09.2023

Obrázok

Každý vie, že spoločnosť EUROLINE je lídrom v projektovaní rodinných domov. Málokto však tuší, že naše architektonické štúdio sa občas pustí aj do väčších rezidenčných projektov. Pozrite sa sami, ako vyzerá finálny výsledok projektu bytového domu REZIDENC

V EUROLINE máme skúsenosti aj s náročnejšími projektami 

Projekt REZIDENCIA SEVERNÁ rozhodne nie je jediným z väčších projektov, ktoré vznikli pod taktovkou EUROLINE. Dôkazom toho sú aj ďalšie podobné príklady, ako je bytový dom Brižite v bratislavskej Dúbravke alebo pôsobivý projekt Wellness kongres a hotel v Santovke

REZIDENCIA SEVERNÁ - symbol luxusu v oblasti rezidenčného bývania

Tento impozantný bytový komplex obklopený malebnou prírodou ponúka dokonalú kombináciu moderného dizajnu, pohodlia a funkcionality. Svojou polohou v tichom a pokojnom prostredí stredného Slovenska je ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú spojenie prírody a mesta.

Architekti zo spoločnosti EUROLINE pri návrhu projektu REZIDENCIA SEVERNÁ venovali osobitnú pozornosť detailom. Každý byt v tomto komplexe je doslova dizajnovým klenotom s výhľadom na nádhernú krajinu. Pri projektovaní sme dbali na to, aby sme vytvorili bývanie pre komunitu ľudí, ktorí zdieľajú vášeň pre prírodu a vysokú úroveň moderného komfortu.

Objavte lukratívne bývanie v samom srdci Slovenska

Unikátny vzhľad REZIDENCIE SEVERNÁ vyniká nadčasovou architektúrou, tradičnými prvkami slovenského folklóru, nízkoenergetickým štandardom a zaujímavou dispozičnou typológiou bytov, ktorá sa objavuje len v zahraničnej architektúre. 

Veľkou výhodou je tiež možnosť úpravy priestorov podľa preferencií konkrétneho klienta. Zároveň je zárukou najvyšších ekologických noriem a udržateľného bývania, čo sa týka nielen ekonomickej, ale aj ekologickej stránky.

Prečo sa rozhodnúť práve pre REZIDENCIU SEVERNÁ?

Ak hľadáte nové bývanie v Banskej Bystrici, určite vás zaujme množstvo výhod, aké ponúka táto exkluzívna rezidencia:

  • Množstvo kultúrnych podujatí na dosah - tesná blízkosť centra mesta vám umožňuje naplno sa zúčastňovať kultúrneho života.
  • Všade máte blízko - napojenie na obchvat mesta Banská Bystrica je vo vzdialenosti len 300 metrov.
  • Získate inteligentnú domácnosť – vo svojom novom domove budete rozkazovať a Smart home elektroinštalácia vás bude na slovo počúvať.
  • Certifikácia budovy A0 - zelené strechy, vsakovanie dažďovej vody na pozemku, Smart eletroinštalácia na úsporu energií a mnohé ďalšie vymoženosti zvyšujú udržateľnosť bývania. 
  • Rozprávková lokalita – Severná ulica v BB množstvom zelene a blízkosťou centra mesta zvyšuje celkový komfort bývania. 

Široká ponuka bytov s peknými výhľadmi a priestrannými balkónmi

Objavte bývanie podľa svojich predstáv. Rezidencia disponuje štartovacími bytmi pre mladú rodinu i priestrannými terasovými bytmi pre tých, ktorí preferujú netradičný otvorený priestor. 

Vychutnajte si veľkorysé rozmery miestností, veľké okná a obrovskú terasu spolu s dostatkom denného svetla v celom byte. Ku komfortnému bývaniu prispievajú aj najmodernejšie technické a bezpečnostné prvky. Celkovú úroveň ešte zvyšuje dostupné wellness centrum, fitnes a reštaurácia, takže za relaxom či chutným jedlom už nemusíte chodiť ďaleko.

Tip: Máte záujem o bývanie v REZIDENCII SEVERNÁ? Pozrite sa, koľko bytov je ešte voľných.

Vyberáme pre vás

Prečo projekt
od nás?

1
Jednotka
na trhu
29
Rokov na trhu
29
Ocenených projektov
1220
Ponúkaných domov
35000
Realizovaných projektov