Získajte 8000 € na výstavbu domu! Štátny príspevok na rodinné domy s takmer nulovou spotrebou energie A0. Vyberte si z ponuky až 231 domov. viac info.

Novinky

Radiátory Zehnder pútajú pozornosť kvalitou i dizajnom

Radiátory Zehnder pútajú pozornosť kvalitou i dizajnom

09.10.2020

Obrázok

Elektrické alebo teplovodné podlahové kúrenie je zaujímavou alternatívou vykurovania priestorov rodinných domov. Určite však nie jedinou. Príjemné teplo v obytných miestnostiach si môžete užívať aj vďaka štýlovým radiátorom Zehnder.

Švajčiarsky koncern Zehnder netreba pravdepodobne nijako špeciálne predstavovať. Spoločnosť s takmer 3 500 zamestnancami vyrába v 16 závodoch špičkové vetracie systémy s rekuperáciou tepla, stropné systémy určené na chladenie či vykurovanie i zariadenia na čistenie vzduchu. Je teda celkom možné, že niektoré z týchto zariadení sa možno práve teraz, keď čítate tieto riadky, stará o vaše pohodlie v práci alebo doma. 

Spoločnosť Zehnder má samozrejme v portfóliu tiež kvalitné radiátory s nadčasovým dizajnom. Tie sa bez akýchkoľvek kompromisov dajú použiť, ako v interiéroch moderných rodinných domov, tak aj pri rekonštrukciách budov s architektonickou alebo historickou hodnotou. 

Tip: Chce Európska únia nahradiť klasické vetranie vzduchotechnikou?

Radiátory Zehnder kraľujú interiérom  

Pri pohľade na radiátory značky Zehnder je viac ako isté, že architekti alebo investori nebudú mať najmenší problém siahnuť po optimálnom riešení, ktoré bude zárukou atraktívneho vzhľadu, jednoduchej údržby a efektívneho vykurovania miestností rodinného domu. K dispozícii sú totiž radiátory s elektrickou, nízkoteplotnou, teplovodnou alebo kombinovanou prevádzkou, ktoré sa rovnako dobre uplatnia v kuchyni, pracovni či v predsieni. Ostať však nemusí iba pri týchto miestnostiach. 

Kúpeľňa síce nie je možno práve najvyťaženejším miestom, kde by sme trávili nejakú rozhodujúcu časť dňa, no napriek tomu ide o relevantný priestor v dome, ktorý by mal byť praktický a pohodlný. Kúpeľňa by mala zároveň ponúknuť útulnú a príjemnú atmosféru, ktorá nás ráno pripraví na plnenie pracovných úloh a naopak, po celodennom zhone umožní v sprche alebo v náručí vane zrelaxovať a zabudnúť na všetky starosti. 

Dizajnové kúpeľňové radiátory Zehnder z presných rúrok s neviditeľným zvarom dokážu vyhovieť obom spomenutým požiadavkám a popri obkladoch, nábytku, praktických doplnkoch či dekoratívnych predmetoch do veľkej miery prispejú k výnimočnosti kúpeľne. Bez ohľadu na aktuálne trendy. 

Radiátory už nie sú iba o bielej farbe 

Nové trendy pomerne často odsúvajú na vedľajšiu koľaj klasické biele odtiene a vystavujú stopku všetkým vyzývavým alebo krikľavým obkladom, či dlažbám. V architektúre kúpeľní sa už dlhodobo preferujú tradičné prírodné materiály s elegantnými, decentnými odtieňmi. Šarmu a kráse prírodných materiálov dokáže konkurovať iba máločo, takže niet divu, že najväčšej pozornosti sa aktuálne teší drevo i prírodný kameň. Farebné schémy však prirodzene môžu byť oveľa, oveľa pestrejšie. Kúpeľniam podobne ako iným miestnostiam v dome bežne vládnu obľúbené modré odtiene, tento rok napríklad predovšetkým námornícka modrá. 

S radiátormi Zehnder môžete byť ale úplne pokojní, na svoje si príde naozaj každý. Kúpeľňové radiátory modelových radov Zehnder Yucca Asym, Zehnder Quar, Zehnder Metropolitan Spa, Zehnder Metropolitan Bar, Zehnder Subway, Zehnder Kazeane, Zehnder Forma Asym alebo hoci aj Zehnder Roda Spa Asym či Zehnder Vision sú dostupné až v 6 príťažlivých farebných odtieňoch, takže si môžete vyberať od čiernej matnej, cez antracitovú, matne bielu, béžovú „quartz“, rubínovú červeň až po farbu vzhľadovo pripomínajúcu nerezovú oceľ.

To ale nie je ešte ani zďaleka všetko. Ak by sa vám náhodou spomenuté odtiene zdali fádne, môžete sa rozhodnúť pre inú, o niečo výraznejšiu alternatívu. Radiátory Zehnder v princípe ponúkajú až 50 farebných odtieňov

Tip: Chcete pri vykurovaní naozaj ušetriť? Smart radiátorové hlavice vám to umožnia

Vyberáme pre vás

Prečo projekt
od nás?

1
Jednotka
na trhu
29
Rokov na trhu
29
Ocenených projektov
1220
Ponúkaných domov
35000
Realizovaných projektov