Získajte 8000 € na výstavbu domu! Štátny príspevok na rodinné domy s takmer nulovou spotrebou energie A0. Vyberte si z ponuky až 231 domov. viac info.

Novinky

Postavte si vysnívaný dom s EUROLINE

Postavte si vysnívaný dom s EUROLINE

31.07.2020

Obrázok

Ak túžite po vlastnom bývaní, už viac nemusíte čakať na vhodnú príležitosť. Splňte si svoj sen o tehlovom dome s pomocou EUROLINE. Nám môžete dôverovať, pretože nič nenechávame na náhodu. Krok za krokom vás prevedieme od projektu až po kolaudáciu.

Z našich projektov rodinných domov si určite vyberiete

U nás sa nemusíte obmedzovať, pretože ponúkame na výber až 1060 projektov rodinných domov. Pokiaľ sa však neuspokojíte s už navrhnutými projektovými riešeniami, sme schopní upraviť vám ich na mieru. Dokonca vám môžeme vypracovať individuálny projekt podľa vašich konkrétnych predstáv. 

Ak budete výstavbu realizovať cez nás, vybraný projekt dostanete od nás zadarmo ako darček. Každý z domov EUROLINE dosahuje štandard domu s veľmi nízkymi energetickými nárokmi. V prípade potreby je možné z našej strany ponúknuť aj pasívny energetický dom. S akýmikoľvek otázkami ohľadom výberu projektu, návrhu alebo technológie sa môžete obrátiť na našich odborníkov, ktorí vám ochotne poradia.

Tip: Využite poslednú šancu na kúpu projektu domu s energetickou triedou A1

Stavebné povolenie nechajte na nás

Jednou z mnohých peripetií pri výstavbe domu býva aj vybavenie stavebného povolenia. Vyžaduje si viacero dokladov a podkladov, ktoré sú nevyhnutnou podmienkou pre jeho vydanie. Aby sme vás čo najviac odbremenili, radi tento siahodlhý proces podstúpime za vás.

Poradíme vám s financovaním i výstavbou

Získajte tie najlepšie podmienky pre hypotéku, ako aj najviac dostupných financií na výstavbu nového domu. Naším cieľom je vaša spokojnosť, preto sa náš záujem sústreďuje na vaše priority. Takto máte istotu, že za svoje peniaze získate skutočne kvalitné bývanie, založené na použití moderných a trvácnych materiálov a technológií.


Ponúkame tiež súčinnosť pri kolaudácii

Buďte vo výhode vďaka našim bohatým skúsenostiam s kolaudačnými konaniami. Okrem toho, že zabezpečíme všetky potrebné doklady a podklady súvisiace s našou výstavbou domu na kľúč, spolu s vami sa zúčastníme kolaudácie až po konečné vydanie rozhodnutia o užívaní stavby. Kolaudácia je podmienkou pre začatie užívania realizovanej stavby. Predstavuje záverečný proces, počas ktorého sa skúma, či bola stavba skutočne zhotovená podľa vopred schválenej projektovej dokumentácie. 

Overujú sa všetky podmienky určené v územnom pláne, územnom rozhodnutí a stavebnom povolení. Pokiaľ sú všetky tieto podmienky splnené a účastníci konania nevyjadrili ďalšie pripomienky, stavebný úrad je povinný v zákonnej lehote vydať kolaudačné rozhodnutie, ktorým povoľuje užívanie stavby. Ak je to potrebné, zároveň v ňom uvedie podmienky, ktoré užívanie stavby podmieňujú. Tým sa zároveň (ak neboli zistené prípadné väčšie nedostatky), novopostavený rodinný dom stáva plne užívateľným. Od tohto momentu je vám vaše nové bývanie plne k dispozícii.

Zaujala vás naša ponuka a máte záujem o výstavbu domu na kľúč? Zavolajte nám na bezplatnú infolinku 0800 135 955 alebo nás kontaktujte na info@euroline.sk.

Vyberáme pre vás

Prečo projekt
od nás?

1
Jednotka
na trhu
29
Rokov na trhu
29
Ocenených projektov
1220
Ponúkaných domov
35000
Realizovaných projektov