Získajte 8000 € na výstavbu domu! Štátny príspevok na rodinné domy s takmer nulovou spotrebou energie A0. Vyberte si z ponuky až 231 domov. viac info.

Novinky

Objednajte si nový katalóg projektov rodinných domov Euroline na rok 2023

Objednajte si nový katalóg projektov rodinných domov Euroline na rok 2023

19.12.2022

Obrázok

Rok ubehol ako voda a my v Euroline sme opäť pripravili nový katalóg projektov rodinných domov.

Objednajte si ho medzi prvými a nájdite si v ňom svoj budúci dom snov. 

1200 projektových riešení v jednom prehľadnom katalógu

Nový katalóg Euroline na rok 2023 ponúka až 1200 projektových riešení, ktoré sú pre lepší prehľad systematicky zoradené do 24 tried. Bez ohľadu na to, ako si svoj budúci domov predstavujete, nájdete v ňom nielen inšpirácie, ale do detailov vykreslené a popísané projekty jednotlivých domov. V ponuke sú tradičné prízemné bungalovy, štýlové vily, ale aj domy tretieho tisícročia – iVision.

Samozrejme, katalóg neponúka len prehľadné a detailné pôdorysy jednotlivých rodinných domov. Nájdete v ňom tiež všetky podstatné informácie, ktoré o svojom budúcom rodinnom dome chcete vedieť.

Obľúbená klasika alebo moderné bývanie – je to na vás

Niekto nedá dopustiť na klasickú architektúru a uprednostňuje praktické jedno alebo viacpodlažné rodinné domy alebo jednoduché bungalovy. Iní zase hľadajú uspokojenie svojich náročnejších potrieb a predstáv a svoju ako aj budúcnosť svojej rodiny vidia skôr v inteligentnom, odolnom alebo aktívnom dome. Práve takýchto zástupcov nájdete v katalógu EUROLINE pod názvom triedy domy 3. tisícročia – iVISION. Tie predstavujú projekty rodinných domov s takmer nulovou spotrebou energie. 

Ak plánujete stavbu domu v oblastiach ohrozených prípadnými živlami, môžete sa rozhodnúť pre odolný dom so silnejšími nosnými konštrukciami, spoľahlivo odolávajúcimi aj extrémnym zmenám počasia (silný vietor, zemetrasenie, ťažký sneh, požiar). Aktívne domy chránia nielen rozpočet, ale aj prírodu, keďže vyprodukujú viac energie, ako sami spotrebujú a zároveň sa postarajú o zdravú a komfortnú klímu v interiéri. Milovníkov technológií určite zaujmú inteligentné domy, šetriace čas a zvyšujúce úroveň pohodlného bývania na najvyššiu možnú hranicu.

Katalóg ponúkame v tlačenej i PDF podobe

Nový katalóg Euroline si môžete objednať priamo u nás v plnofarebnej tlačenej podobe za skvelú cenu 8,90 €, alebo si ho môžete online zadarmo pozrieť priamo na našej stránke vo formáte PDF či v mobilnej aplikácii pre Apple i Android.

Vyberáme pre vás

Prečo projekt
od nás?

1
Jednotka
na trhu
29
Rokov na trhu
29
Ocenených projektov
1220
Ponúkaných domov
35000
Realizovaných projektov