Získajte 8000 € na výstavbu domu! Štátny príspevok na rodinné domy s takmer nulovou spotrebou energie A0. Vyberte si z ponuky až 231 domov. viac info.

Novinky

Naša spoločnosť Euroline Slovakia zmenila adresu. Odteraz nás nájdete v nových priestoroch

Naša spoločnosť Euroline Slovakia zmenila adresu. Odteraz nás nájdete v nových priestoroch

05.04.2023

Obrázok

Možno ste už zachytili informáciu, že sme sa prednedávnom presťahovali. Odteraz nás nájdete na novej adrese v bratislavskej Vrakuni.

Navštívte nás na Brezovej 6 vo Vrakuni

Novým sídlom spoločnosti Euroline Slovakia sa stali moderné priestory vo Vrakuni, mestskej časti Bratislavy ležiacej na oboch brehoch Malého Dunaja. Ako najväčší dodávateľ projektov v SR a ČR pôsobíme na slovenskom a českom trhu už viac ako 25 rokov. Odteraz môžete naše inžinierske služby vyhľadať na novej adrese: Brezová 6, Bratislava – Vrakuňa

V rámci toho, čo ponúkame, vám vieme poskytnúť pri výstavbe cez nás zadarmo na výber z 1200 projektových riešení spolu s možnosťou úpravy každého projektu na mieru. Okrem toho vám, samozrejme, vieme vypracovať aj individuálny projekt podľa vašich predstáv. Všetky nami ponúkané projekty sú štandardne na domy s veľmi nízkymi energetickými nárokmi. V prípade záujmu vieme ponúknuť aj rodinný dom v prevedení pasívneho domu, resp. poradiť pri výbere alebo návrhu domu či technológie.

Presvedčíme vás o svojich kvalitách

Rovnako, ako sa neustále zlepšujeme v odbornej oblasti, snažíme sa tiež maximálne vychádzať v ústrety svojim zákazníkom. Dôkazom toho je aj 10-ročná garancia na stavebné konštrukcie (základy, základová doska, vodorovné a zvislé konštrukcie a krov), pomoc pri prefinancovaní výstavby až po zavkladovanie stavby pre pohodlné získanie hypotekárneho úveru. 

Prioritou spoločnosti Euroline je férový prístup a otvorené jednanie. Naším cieľom je umožniť klientom prehľadnú a transparentnú výstavbu, s použitím najnovších technológii pre plnohodnotné a komfortné bývanie. Naši klienti si môžu byť istí, že naša zmluvne dohodnutá cena je pevná. 

Tip: Objednajte si nový katalóg projektov rodinných domov Euroline na rok 2023

Vyberáme pre vás

Prečo projekt
od nás?

1
Jednotka
na trhu
29
Rokov na trhu
29
Ocenených projektov
1220
Ponúkaných domov
35000
Realizovaných projektov