Získajte 8000 € na výstavbu domu! Štátny príspevok na rodinné domy s takmer nulovou spotrebou energie A0. Vyberte si z ponuky až 231 domov. viac info.

Novinky

Inteligentná domácnosť? Inšpirujte sa v predajni NAY SMART HOME

Inteligentná domácnosť? Inšpirujte sa v predajni NAY SMART HOME

17.06.2019

Obrázok

Moderné technológie fascinovali ľudstvo odjakživa. My máme to šťastie, že žijeme v dobe, ktorá praje výdobytkom vedy a techniky. Smart technológie nám tak nielen zjednodušujú život, ale umožňujú zažiť veci, ktoré sme mohli vidieť iba ak vo filmoch.

Dovolíme si preto tvrdiť, že pri pohľade na ponuku predajne NAY SMART HOME „prešpikovanej“ najnovšími inteligentnými zariadeniami s množstvom sofistifikovaných funkcií by závisťou zbledol nielen legendárny Fantomas, ale aj viacerí oveľa mladší fantasy hrdinovia. 

Smart technológie sú a zostanú trendom

Smart technológie v rodinných domoch už dávno nemusíme obdivovať iba v televíznych magazínoch zaoberajúcich sa vynálezmi a technickými výdobytkami budúcnosti. A v súčasnosti už vonkoncom nie sú výsadou bohatších susedov, ktorí si nimi možno pred pár rokmi zvyšovali svoju prestíž. Vďaka NAY SMART HOME predajni si môžete pohodlne vybaviť dom „vychytávkami“, ktoré vás budú rozmaznávať na každom kroku. 

inteligentnom rodinnom dome EUROLINE môžete mať všetky elektrické zariadenia kedykoľvek a odkiaľkoľvek pod palcom. Kúrenie, zdravotechniku, kuchynské elektrospotrebiče, vonkajšie, či vnútorné osvetlenie, tieniacu techniku, prehrávanie hudby alebo hoci aj televíziu môžete jednoducho vypnúť, či zapnúť jedným dotykom na smartfóne. 

Smart technológie zvládnu toho oveľa viac

Na diaľku sa budete môcť napríklad pozrieť kto stojí práve pri vašich vchodových alebo garážových dverách a pozornému oku kamery neunikne žiadny pohyb. So senzormi pohybu a detektormi plynu, či dymu môže byť výsledok dokonalý. Smart technológie umožňujúce inteligentné ovládanie domu na diaľku tak prispievajú ku komfortnejšej, efektívnejšej a úspornejšej prevádzke domu, ale aj k vyššej bezpečnosti všetkých členov domácnosti. Precízne zrealizovaný systém ovládania domu môže byť dokonca natoľko spoľahlivý a automatický, že si ho v podstate nebudete ani uvedomovať. Vráťme sa však ešte na okamih k predajni NAY SMART HOME.

Predajňa je z pohľadu zákazníka prakticky rozdelená do štyroch miestností. SMART KUCHYŇA, SMART VCHOD, SMART OBÝVAČKA, či SMART KÚPEĽŇA tak ponúkajú prehľadným spôsobom usporiadané technológie, ktoré majú špecifické využitie pre danú miestnosť. Ak ste teda fanúšikom najnovších technických výdobytkov, odporúčame vám do pozornosti práve túto predajňu. 

Náš tip: Britská spoločnosť Deloitte zverejnila už svoju 18. správu. Viete aké budú podľa predpovede tejto spoločnosti technologické trendy v roku 2019? 

Vyberáme pre vás

Prečo projekt
od nás?

1
Jednotka
na trhu
29
Rokov na trhu
29
Ocenených projektov
1220
Ponúkaných domov
35000
Realizovaných projektov