Získajte 8000 € na výstavbu domu! Štátny príspevok na rodinné domy s takmer nulovou spotrebou energie A0. Vyberte si z ponuky až 231 domov. viac info.

Novinky

Inšpirujte sa domami postavenými v našej réžii. Takto vyzerá výstavba Bungalovu 1873 v Cíferi

Inšpirujte sa domami postavenými v našej réžii. Takto vyzerá výstavba Bungalovu 1873 v Cíferi

25.05.2023

Obrázok

Ak vás zaujímajú výsledky našej práce, určite privítate možnosť dozvedieť sa o nich viac. V tomto článku vám predstavíme jeden z našich projektov - Bungalov 1873. Objasníme si, čo presne obsahuje a názorne si ukážeme aj to, ako prebiehala jeho výstavba v

Ak vás zaujímajú výsledky našej práce, určite privítate možnosť dozvedieť sa o nich viac. V tomto článku vám predstavíme jeden z našich projektov - Bungalov 1873. Objasníme si, čo presne obsahuje a názorne si ukážeme aj to, ako prebiehala jeho výstavba v Cíferi.

Praktický bungalov pre 4-člennú rodinu

Jednoduchý 4-izbový Bungalov 1873 je vhodný na pozemok s minimálnou šírkou 18,50 m a svojou konštrukciou spĺňa nároky štvorčlennej rodiny. Disponuje kompaktným pôdorysom s obytnou plochou 62,5 m2 a minimálnou plochou chodieb. Výhodou je aj úsporné riešenie bez stropnej konštrukcie a jednoduchý tvar strechy, zaručujúci rýchlu a bezproblémovú výstavbu, ktorú je možné vykonať aj svojpomocne.

Bungalov 1873 ponúka technickú miestnosť, šatník, sklad potravín a ďalší sklad v podstrešnom priestore, prístupný skladacím stropným schodiskom z chodby. Priaznivcov veľkých, otvorených priestorov poteší obývacia izba spojená s kuchyňou a veľkou prekrytou terasou. V prípade, že takéto priestorové riešenia neobľubujete, môžete kuchyňu stavebne oddeliť priečkou.

Tip: Oplatí sa v súčasnosti stavať rodinný dom? Áno, ak viete, ako na to

Niekoľko dôležitých údajov pre lepšiu predstavu

Celková zastavaná plocha pri projekte Bungalov 1873 predstavuje 139,7 m2, zastavaná plocha s pristavanou garážou 171,2 m2. Úžitková plocha bungalovu dosahuje 98,5 m2a obostavaný priestor 591,6 m3. Bungalov má pritom celkovú podlahovú plochu 131,30 m2, pričom prízemie z nej tvorí plochu v rozsahu 98,5 m2 a obývačka plochu 21,70 m2.

Bungalov 1873 si vás získa viacerými výhodami

Energetická náročnosť tohto projektu spĺňa nároky na energetický certifikát A0. Ako zdroj vykurovania slúži tepelné čerpadlo a plynový kotol, pričom vykurovanie interiéru je realizované prostredníctvom podlahového vykurovania. Predpokladané náklady na vykurovanie pre zdroj predstavujú 20 € / mesiac pre plynový kotol a 12 € / mesiac pre tepelné čerpadlo.

V dome sa nachádza technická miestnosť, špajza v kuchyni, samostatné WC, šatník ako miestnosť a vstavaný krb. K domu je možné doobjednať aj garáž. V rámci našich služieb ponúkame osadenie bungalovu na pozemok, pripojenie na inžinierske siete, vonkajšie komunikácie, oplotenia a brány. Ponúkame tiež možnosť zmien v projekte, individuálny projekt či výstavbu domu našou spoločnosťou. Projekt je možné zhotoviť aj ako odolný a inteligentný dom a s doplnkovými stavbami. 

K projektu Bungalov 1873 môžete získať

  • Energetický certifikát – normalizované hodnotenie stavby s platnosťou na 10 rokov.
  • Položkový rozpočet a Výkaz výmer - pri objednávke projektu u nás dostanete výkaz výmer zadarmo.
  • Projektová štúdia – môžete si ju objednať v prípade, že potrebujete ďalšie doplňujúce údaje pre výber rodinného domu ešte pred zakúpením projektovej dokumentácie.
  • Typová projektová dokumentácia – kompletne dotiahnutá do konca
  • Zrkadlový projekt – všetky, teda aj projekt Bungalovu 1873 je možné objednať ako zrkadlový obraz .
  • Inteligentný dom – s inteligentnou elektroinštaláciou pre efektívnejšiu, bezpečnejšiu a úspornejšiu prevádzku domu.
  • Odolný dom – zosilnenie základov domu, obvodových nosných stien, konštrukcie, krovu alebo stropu, ako aj zosilnenie požiarnej odolnosti domu.

Tip: Ak vás nezaujal projekt Bungalovu 1873, môžete si pozrieť naše ďalšie projekty.

Vyberáme pre vás

Prečo projekt
od nás?

1
Jednotka
na trhu
29
Rokov na trhu
29
Ocenených projektov
1220
Ponúkaných domov
35000
Realizovaných projektov