Získajte 8000 € na výstavbu domu! Štátny príspevok na rodinné domy s takmer nulovou spotrebou energie A0. Vyberte si z ponuky až 231 domov. viac info.

Novinky

EUROLINE oslavuje 25 rokov, jeden z vás môže získať projekt domu zadarmo

EUROLINE oslavuje 25 rokov, jeden z vás môže získať projekt domu zadarmo

11.09.2020

Obrázok

Čas beží veľmi rýchlo a naša spoločnosť v týchto dňoch oslavuje už 25 výročie. V súvislosti s našim výročím nechceme priveľmi bilancovať keďže veríme, že tu pre vás budeme ešte dlhé roky, no isté zhodnotenie našej práce si predsa len neodpustíme.

Rok 1995 sa niesol v znamení únosu syna prezidenta Michala Kováča do rakúskeho Hainburgu, ale aj v atmosfére druhej návštevy pápeža Jána Pavla II. na území vtedy už samostatnej Slovenskej republiky. No a práve tento rok bohatý na rôzne udalosti má EUROLINE zapísaný vo svojom „rodnom liste“. 

Nebojte sa však, nebudeme vás trápiť našou minulosťou, pretože aj keď sme trošku zostarli, stále máme radi nové výzvy a oveľa radšej sa pozeráme do budúcnosti, ako do minulosti. Napokon nostalgia za minulosťou v mladom kolektíve nie je hádam ani namieste a vek je navyše, ako sa zvykne hovoriť iba číslo. Nuž a keď už sme to takto nenápadne premostili k číslam, môžeme hneď ostať pri nich.

Stovky projektov, tisícky usmiatych majiteľov rodinných domov a široké portfólio služieb sú výsledkom driny

Jednotkou na trhu sme sa stali vďaka poctivej, neúnavnej a tvrdej práci, ktorá šla neraz na úkor našich rodín. Nikdy sme sa však neľutovali a dnes sa tešíme z rodiny 33 000 spokojných majiteľov rodinných domov EUROLINE na Slovensku i v susednej Českej republike. Na konte máme v súčasnosti celkovo 1 116 projektových riešení rodinných domov, z ktorých viaceré získali prestížne odborné i čitateľské ocenenia. 

Sme pyšní, že naši klienti majú k dispozícii pestrú paletu projektov rodinných domov, prehľadne usporiadaných do typových kategórií. Samozrejme nechýbajú medzi nimi projekty rodinných domov A0, ktoré spĺňajú podmienky na získanie 8 000 € štátnej dotácie a každý rok k nim pribúdajú nové. Aby nestalo iba pri slovách, v roku 2020 sme pridali 12 noviniek, ktoré sme vypracovali na základe našich dlhoročných skúseností s projektovaním rodinných domov a taktiež s prihliadnutím na požiadavky našich klientov. 

Za zmienku stojí tiež fakt, že domy EUROLINE sa dnes dajú pozrieť nielen na našej webovej stránke alebo v tlačenom katalógu. Vyšli sme totiž v ústrety milovníkom smartfónov a ako vôbec prvá spoločnosť na Slovensku sme vám prostredníctvom šikovnej mobilnej aplikácie umožnili listovať v projektoch rodinných domov kdekoľvek sa práve nachádzate. Mobilná aplikácia s katalógom najpredávanejších rodinných domov EUROLINE prirodzene bola a stále je zadarmo, pričom je dostupná pre zariadenia vybavené Androidom rovnako ako pre iOS. 

To samozrejme nie je ani zďaleka všetko. Klientom, ktorých neoslovil žiadny katalógový projekt, alebo presnejšie povedané majú svoje vlastné predstavy o bývaní, ponúkame služby skúsených architektov, ktorí dajú ich víziám reálnu podobu. Pomôcť vám však dokážeme aj so stavebným pozemkom,  financovaním rodinného domu, s vybavením stavebného povolenia alebo priamo s výstavbou domu. Samých vás prirodzene nenecháme ani po dostavaní domu a v prípade záujmu vám poskytneme súčinnosť pri kolaudačnom konaní. 

Naše poďakovanie patrí Vám, našim klientom 

Čo dodať na záver. Snáď iba to, že spokojní klienti boli a sú pre nás absolútnou prioritou. Na tomto fakte sa nič nezmení ani v budúcnosti, pretože bez vás by naša práca nemala veľký význam. Ďakujeme vám teda za všetky doterajšie prejavy priazne a uznania, ktoré sa nám v uplynulých 25 rokoch priamo, či už sprostredkovane dostali a tešíme sa na minimálne ďalších 25 rokov, aby sme Vám mohli našimi projektmi alebo službami robiť radosť. 

Ak máte nejaké nápady, pripomienky alebo čokoľvekčo by nám pomohlo zlepšiť naše služby neváhajte a dajte nám vedieť . Napokon predsa len ešte jedna dôležitá informácia. Napriek tomu, že s našou spoločnosťou získava každý klient množstvo bezplatných výhod, v rámci pripomenutia si nášho výročia sme sa rozhodli 25. zákazníka v mesiaci september 2020  navyše odmeniť projektom rodinného domu zadarmo.

Vyberáme pre vás

Prečo projekt
od nás?

1
Jednotka
na trhu
29
Rokov na trhu
29
Ocenených projektov
1220
Ponúkaných domov
35000
Realizovaných projektov