Získajte 8000 € na výstavbu domu! Štátny príspevok na rodinné domy s takmer nulovou spotrebou energie A0. Vyberte si z ponuky až 231 domov. viac info.

Novinky

Akcia projekt rodinného domu za polovicu pokračuje

Akcia projekt rodinného domu za polovicu pokračuje

24.06.2020

Obrázok

Ak ste si doteraz nestihli vybrať niektorý z projektov rodinných domov EUROLINE, máme pre vás dobrú správu. Mimoriadna akcia projekt rodinného domu za polovicu pokračuje aj naďalej.

Viac o akcii dom za polovicu

Spomedzi akciových projektov máte na výber zo širokého sortimentu vyše 70 kvalitných, detailne vypracovaných projektových návrhov, medzi ktorými si určite nájdete ten pravý. Svoje predstavy pritom obmedzovať rozhodne nemusíte, či už hľadáte niečo menšie, alebo naopak, niečo pre početnejšiu rodinu. K dispozícii budete mať pestrú škálu plne vybavených bungalovov, priestranných dvojpodlažných rodinných domov či štýlových a moderných víl.

Nezvyčajne výhodná ponuka sa vzťahuje na vybrané projekty rodinných domov EUROLINE. V rámci akcie tak môžete získať kompletnú projektovú dokumentáciu rodinného domu na vydanie stavebného povolenia v troch vyhotoveniach iba za polovičnú cenu. Svoje rozhodnutie však príliš neodkladajte, nakoľko je platnosť akcie časovo obmedzená a trvá len do odvolania.

Čo obsahuje projektová dokumentácia

Vďaka spomínanej akcii u nás získate projektovú dokumentáciu, potrebnú na vydanie stavebného povolenia od stavebného úradu. Dokumentácia sa skladá z 3 identických exemplárov, obsahujúcich všetky potrebné náležitosti, ktoré sú pre úspešný priebeh stavebného konania nevyhnutné. To znamená, že za polovicu pôvodnej ceny dostanete sprievodnú správu, súhrnnú technickú správu, projekt architektonicko-stavebného riešenia, projektové hodnotenie EHB – energetické hodnotenie budov a ďalšie nevyhnutné dokumenty. 

Detailné technické výkresy a podrobné návrhy stavebných konštrukcií síce v takejto projektovej dokumentácii nenájdete, no na schválenie od stavebného úradu táto podoba projektu určite postačí. Aby ste však nemali ťažkosti s realizáciou výstavby, použitím vhodných materiálov a ďalšími prípadnými nepresnosťami, využite u nás tiež možnosť zakúpenia realizačného projektu. Vyhnete sa tak mnohým nepríjemnostiam a v konečnom dôsledku opäť ušetríte.

Realizačný projekt ponúka kompletné riešenie

Realizačný projekt zahŕňa už detailné architektonicko-stavebné riešenie, statiku, zdravotechniku, kúrenie, elektroinštalácie, vzduchotechniku (ak je riešená), rozpočet a výkazy výmer, pričom výkresy sú vyobrazené v mierke 1:50. S jeho pomocou tak môžete bez problémov napredovať vo výstavbe a krok po kroku sa posúvať k svojmu vytúženému cieľu – bývaniu vo vlastnom novom dome.

Tip: Vyberte si zo zoznamu akciových projektov svoj projekt domu za polovicu.

Vyberáme pre vás

Prečo projekt
od nás?

1
Jednotka
na trhu
29
Rokov na trhu
29
Ocenených projektov
1220
Ponúkaných domov
35000
Realizovaných projektov