Získajte 8000 € na výstavbu domu! Štátny príspevok na rodinné domy s takmer nulovou spotrebou energie A0. Vyberte si z ponuky až 231 domov. viac info.

Novinky

Akcia projekt domu za polovicu platí len do konca augusta/2020

Akcia projekt domu za polovicu platí len do konca augusta/2020

11.08.2020

Obrázok

Ak ste si ešte stále nevybrali projekt svojho budúceho domova, poponáhľajte sa. Výnimočné podmienky, za ktorých môžete výrazne ušetriť, už nebudú dlho v platnosti. Akcia projekt rodinného domu EUROLINE za polovicu, totiž platí len do konca augusta.

Získajte projekt domu za polovicu

Vyberte si jeden z viac ako 70 variantov precízne vypracovaných projektových návrhov rodinných domov EUROLINE. Nájdete medzi nimi štýlové vily, praktické a ľahko prístupné bungalovy či veľké rodinné domy s dvoma podlažiami, v ktorých nájde svoje pohodlie každý člen aj tej najpočetnejšej rodiny. Zabudnite na kompromisy a pokojne vezmite do úvahy všetky svoje nároky a požiadavky.

Mimoriadna akcia zahŕňa širokú ponuku rôznorodých projektov rodinných domov v troch vyhotoveniach, z ktorých jeden teraz môžete získať len za polovicu. Ponúkaná projektová dokumentácia je nevyhnutná pre kladné vybavenie stavebného povolenia od stavebného úradu. Ešte vždy váhate? Nezabudnite, že táto akcia už nepotrvá dlho a výnimočné cenové podmienky potrvajú len do konca augusta tohto roka.

Tip: Vyberte si zo zoznamu akciových projektov svoj projekt domu za polovicu.

Z čoho sa skladá projektová dokumentácia 

Projektová dokumentácia stavby predstavuje súbor schém, výkresov a textov, ktoré slúžia ako popis stavby a sú určujúce pre stavebný proces. Obsah projektovej dokumentácie je stanovený platným stavebným zákonom. V rámci našej akcie vám ponúkame projektovú dokumentáciu zloženú z projektu architektonicko-stavebného riešenia, zo súhrnnej technickej správy, sprievodnej správy, projektového energetického hodnotenia budov a podobne. Samozrejme, toto všetko vám poskytneme k dispozícii v 3 rovnakých exemplároch.  

Radi sa postaráme aj o realizačný projekt

Kto by nechcel, aby bola realizácia výstavby jeho budúceho domova v tých najlepších rukách? Nenamáhajte sa s hľadaním, zverte zhotovenie svojho realizačného projektu našim odborníkom a spoľahnite sa na profesionálne výsledky. Po jeho zakúpení nadobudnete podrobnú výkresovú a textovú dokumentáciu, napr. výkaz okien a dverí, výkaz krovu a podobne.

V realizačnom projekte sú zároveň rozkreslené všetky konštrukčné detaily a v technickej správe projektu sa podrobne vykresľuje technologický postup pri zabudovaní jednotlivých prvkov a konštrukcií. Okrem toho realizačný projekt zahŕňa podrobný položkový rozpočet, ktorý umožňuje dodávateľskej firme správnu interpretáciu detailov stavby. Vďaka nemu môžete s istotou postupovať k dosiahnutiu svojho sna – vlastnému bývaniu v dome, aký ste si predstavovali.

Vyberáme pre vás

Prečo projekt
od nás?

1
Jednotka
na trhu
29
Rokov na trhu
29
Ocenených projektov
1220
Ponúkaných domov
35000
Realizovaných projektov